Переваги фасадних термопанелей при обробці фасадів.

Тел: +380 67 7032912, +380 93 7572399 Тарас

Багатофункціональність. Фасадні термопанелі поєднують в собі властивості утеплювача, шумоізоляції і оздоблювального матеріалу. 

Єдність форми і розміру. Всі фасадні термопанелі мають однаковий розмір завдяки особливостям виробництва. Це дозволяє отримувати ідеальне облицювальне покриття. 

Високий рівень теплоізоляції. Шар утеплювача від 20 до 100 мм, що використовується у фасадних термопанелях, достатній для забезпечення комфортної внутрішньої температури і дозволяє знизити енергоспоживання на обігрів будівлі до 40-50%. 

 

Індивідуальність зовнішнього вигляду. Широкий вибір кольорів і фактур з натуральної мармурової крихти, плитки «фагот», клінкерної плитки, полімер-піщаної плитки або декоративного бетону дозволяє отримати неповторний зовнішній вигляд фасаду будівлі. 

Довговічність. Термін служби фасадних термопанелей - більше 50 років без ремонту. 

Простота монтажу. Установка фасадних термопанелей відбувається на будь-яку основу, з будь-яких будівельних матеріалів. Можливий монтаж в зимовий час. 

Екологічна безпека. Всі використовувані при виробництві фасадних термопанелей матеріали безпечні для людини, як під час монтажу, так і протягом усього терміну експлуатації. 

Міцність. Фасадні термопанелі стійкі до механічних впливів, до горіння, впливу агресивних середовищ.  Так само до плюсів фасадних термопанелей можна віднести можливість мити фасад під високим тиском, із застосуванням спеціальної миючої хімії.